Om RVS Danmark

Om RVS Danmark teamet

RVS Specialist - Rådgivning

RVS Specialist - 35 års erfaring med olie og smøremidler

Om RVS Danmark

RVS Danmark er forhandler af RVS Technology® for det danske marked til private og virksomheder. Vi er specialister i at nedsætte omkostninger ved drift af køretøjer og maskiner. Det gør vi ved at hjælpe selskaber og private med at opdage deres RVS potentiale. Teknologien muliggør en sundere og mere effektiv tilgang til vedligeholdelse og daglig drift af køretøjer, entreprenørmaskiner, maskiner og produktionsanlæg.

RVS Fordele

RVS Teknologien leverer et hav af fordele til forbrugeren

  • Mindre udgifter til brændstof- og olieforbrug
  • Drifte køretøjer og maskiner længere og mere rentabelt
  • Reducere CO2 til gavn for miljøet og de kommende generationer

Udover at være et patenteret, er RVS også test af diverse institutter og er blevet anerkendt af blandt andet TÜV, Fraunhofer og mm. 

Vores Mission

Ved at skabe besparelser hjælper RVS Danmark, med at give mere luft i budgetterne hos vores kunder. Vi muliggører et bidrag til den cirkulære økonomi i form af færre reparationer, forbrug af reservedele og give vores kunder en viden, der gør, at de udleder mindst muligt CO2. RVS giver kunderne mulighed for at gøre deres transportmidler mere bæredygtige i en tid, hvor der er stor fokus på følgerne af fossile brændstoffer

Vores vision

At være selskaber og privates foretrukne samarbejdspartner/ leverandør, når de ønsker, at mindske deres miljømæssige påvirkning og anvende RVS, som en del af deres vækst og spareplaner.

Erhverv?

Tryk her for erhvervskunde.