Spørgsmål og svar til andre kunder i tidens løb

By 0
4539
Spørgsmål og svar til andre kunder i tidens løb

Hvad kan jeg renovere og optimere med RVS?

Alle maskiner, motorer, pumper og overflader af jern, hvor der er et smørremiddel som f.eks. motorolie, fedt eller hydraulikolie. Alle steder hvor der er 2 kontaktflader eller sliddele. Desto mere jern der er i metallet, desto bedre virker RVS. Det er derfor det er perfekt til motorer.

Kan RVS ødelægge noget?

Vi har solgt hundredtusindvis af RVS behandlinger og aldrig har RVS være skyld i en defekt eller nedbrud. Ferrosilikat laget(metalkeramsik) der dannes ved RVS kan ikke brække af overfladerne eller på nogen måde danne for tykt et lag. Indholdet i RVS er ikke slidende af natur og fungerer kun, som friktionsnedsættende og overflade genopbyggende. RVS er naturens egen kur mod slid og indeholder kun mineraler fra jorden samt mineralsk olie. RVS partikel størrelse er mindre end 10 µm og når det møder overfladen, hvor det skal beskytte og optimere, bliver de endnu mindre. Dette betyder, at RVS frit kan passere igennem oliefiltre, hvis en af motorprodukterne vælges.

Hvordan adskiller RVS sig fra olieadditiver?

RVS-Teknologi kan ikke betegnes som et olieadditiv, da det ikke ændre på oliens egenskaber. RVS forstærker og nedsætter friktionen mellem de dele som motorolie adskiller og smørre.

Kan RVS øge motorolie forbruget, når nogle andre olieadditiver gør?

Mange olieadditiver ændre på motoroliens viskositet. Det gør, at at olien i nogle tilfælde kan lække forbi stempelringe og forbrændes. Formålet med RVS er ikke at ændre på oliens egenskaber, men at forstærke alle slidedele og overflader. RVS bruger blot motorolien, som medie til at komme rundt over hele motoren. Hvis du med en motor, der har brug for 2 behandlinger, kun køber 1, kan det ske at olieforbruget stiger en smule. Det er fordi, at alle overfladerne nu er blevet renset, og at der ikke er dannet tilstrækkeligt af RVS overflade. Den første behandling fjerner altså alt skidt og den næste danner det beskyttende og renoverede lag. Når behandlingen er fuldført vil olieforbruget være almindelige igen.

Kan jeg anvende RVS sammen med andet end olie?

Der er intet som stopper dig i at bruge RVS i andre forbindelser, men det er svært at give en generel beskrivelse af fremgangsmåden. Kontakt os for nærmere aftale og instruktion.

Hvorfor har det taget så lang tid for RVS at blive almindelig kendt?

Teknologien blev opfundet under den kolde krig, og var derfor en militære hemmelighed indtil jertæppetsfald. Det har taget flere år at perfektionere RVS processen, men det er nu så effektivt, at mange store selskaber anvender det i deres lastvogne og produktionsanlæg.

Hvorfor bruger bilforhandlerne og brændstof selskaberne det ikke selv?

Dette er et spørgsmål,som ofte bliver stillet. Du kan jo stille dig selv de følgende spørgsmål. Er olie- og brændstof producenter interesserede i at barbere 5% af deres salg? Er de interesserede i at motorer, gearkasser, dieselpumper og servostyringer holder 50-70 % længere? Hvor meget vil det etablerede reservedelssalg dykke, hvis beskaffenheden af delene blev kraftigt forstærket?

Hvordan virker RVS på koblinger i oliebad som f.eks. på MC?

Koblingsbelægninger indeholder ikke jernholdige metaller og derfor kan RVS ikke binde på dem. Der er behandlet mange motorcykler og alle ejere har været glade og tilfredse med resultatet. Når du behandler en motorcykel motor, skal man være opmærksom på, at gearkassen også behandles. Det betyder, at alle gear skal bruges, så ofte som muligt ved almindelig belastning de første 100 km.

Har RVS noget tilfælles med Svedol og andre additiver?

Nej. RVS har unikke genopbyggende og optimerende egenskaber uden at ændre på motoroliens egenskaber. Det har taget mange års forskning at perfektionere og kan ikke sammenlignes med andre additiver.

Hvilke biler og motorer virker RVS i?

RVS virker i ALLE typer motorer og køretøjer. Alle steder der findes friktion. Husk at det ikke er forbrændings effekten, som aktiverer RVS egenskaberne, men kun varmen fra friktion.’

Fandt du ikke svar på dit spørgsål?

Kontakt os på mail@weboil.dk eller på telefon 86 81 81 43