Historie

RVS - Historie

Her på siden kan du se RVS’ historie, fra den spæde start til et verdensomspændende firma.

I dag

I dag arbejdes der på 4 generations produkter, som skal gøre anvendeligheden endnu mere effektiv og skabe endnu flere besparelser. RVS bliver i dag brugt i hele verden. Biler, lastbiler, busser, fly, vindmøller, færger, både, våben, snescootere og industrielt produktionsudstyr er blot nogle af de steder det i dag anvendes med stor tilfredshed. Der er mange vinkler at anskue RVS på. Det kan være den store besparelse for selskaber, som har et stort kørselsbehov, det kan give lidt luft i budgettet hos en almindelig familie, nedsætte støjen fra vindmøller og nedsætte udledning af CO2 kraftigt. Dermed er RVS med til at vende drivhuseffekten og til sidst være med til at belaste klimaet mindre.

2010

I 2010 opnår RVS teknologien certificering fra TÜV SÜD for certificeret emissions- og brændstofseffektivitetstest. En række tests blev gennemført, bla. blev 3 biler behandlet med RVS og endte med at køre i gennemsnit 4,3% længere og udlede tilsvarende mindre CO2.

2007

RVS blev solgt til nye finske ejere med base i Helsinki. Investeringen gjorde det muligt at lancere 3 generations produkterne og teknologien blev endelig patenteret. Produkterne var nu så gode, at den internationale ekspansion virkelig tog fart.

2001

RVS lancerer de første kommercielle produkter. Mange både offentlige og private instanser testede produkterne og måtte anerkende deres egenskaber. Flere markeder rundt i verden fik øjnene op og der blev videreudviklet på produkterne og sortimentet blev udvidet.

1995

Russiske militær forskere gjorde fremskridt med at identificere og forfine de naturlige mineraler, som var ansvarlige for forbedrede egenskaber. Efter Sovjetunionens fald i 1991, blev forskningen flyttet til den private sektor og i 1995 blev et lille team af videnskabsmænd samlet for at udvikle og forfine teknologien, så den kunne anvendes kommercielt og alle kunne få glæde af den. Udviklingen begyndte for alvor at tage fart, da de russiske forskerer blev del af et joint-venture selskab i Finland. Finland har altid været kendt for sin mekaniske og tekniske ekspertise og var tilmed et godt sted at grundlægge forretningen grundet sit gode forhold til Europa og generelt det globale marked.

1970

Der foretages mange boringer i de russiske Murmansk bjerge. Man opdager hurtigt, at borehovederne holder 5-7 gange længere ved 6-7 km. dybde. Der blev hurtigt konkluderet, at den stenrige jord måtte indeholde noget, som forlængede borehovedernes holdbarhed kraftigt.

Om vores produkter

Læs mere om vores produkter og fordelene på vores webshop.