FAQ

FAQ: Spørgsmål og svar

På denne side finder du svar på de mest spurgte spørgsmål. Hvis du stadig har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

RVS Technology® Tribo (nano-) Keramik er en avanceret behandling til motorer, gearkasser og andre mekanismer. Har din enhed normale slidproblemer som støj, dårlig motorgang, for højt forbrug af olie eller brændstof, aftagende hestekræfter og faldende kompressionsniveau, ubalance og vibrationer, har RVS evnerne til at genoprette den. RVS fungerer også forebyggende ved at beskytte alle behandlede dele mod fremtidigt slid. For eksempel vil behandling af bildele beskytte din bil mod alvorlige problemer i fremtiden.

”Restores Vital Surfaces”

Nej. Anderledes fra olieadditiver danner RVS et nanokeramisk lag, der integreres med metalfriktionsfladerne i de behandlede komponenter, transmission, differential osv. Derfor virker de opbyggende og beskyttende egenskaber mindst 100.000 km (eller 2500 driftstimer i maskiner). RVS påvirker ikke oliens smøreegenskaber. Idéen med olieadditiver er, at forbedre oliens egenskaber og skal genanvendes ved ethvert olieskift.

Koldstart er et fænomen, som opstår, når en motor startes i koldt vejr – i løbet af de første par sekunder er olien tyk, olietrykket er lavt, og motoren mangler smøring – dette skaber en del slid på motordelene på grund af friktionen imellem de ubeskyttede motordele forårsaget af manglende smøring. Et metalkeramisk lag skabt efter en RVS -behandling beskytter sliddelene inde i motoren mod den manglende smøring, selvom det ikke er olie. Det metalkeramiske lag er meget glat, hvilket minimerer følgeskader og slid forårsaget ved koldstart.

Nej. Til forskel fra olieadditiver danner RVS et metalkeramisk lag, der integreres på sliddelene i din motor, transmission, differential osv. Derfor varer effekterne ved en behandling 100.000 KM (eller 2500 driftstimer), og eventuelle olieskift fjerner ikke de opbyggende effekter efter en RVS-behandling. Idéen med olieadditiver er, at forbedre olieegenskaberne og disse produkter skal genanvendes ved et olieskift, hvis man ønsker at opretholde de forbedrede olieegenskaber. Dette behøves ikke ved RVS, da de opbyggende og forbedrede motoregenskaber ikke fjernes ved et olieskift.

Nej, det metalkeramiske lag forbliver på sliddelene efter et olieskift.

Vores produkter er kategoriseret efter oliekapaciteten af den enhed, du vil behandle. Hvis din motor har 4 liter olie, har du brug for en G4-behandling. Hvis den rummer 5 liter, har du brug for det næsthøjeste nummer – G6. Automatisk transmission med 6 liter ATF har brug for en T6A, og så videre. Er du usikker på olievolumen i dit køretøj, kan det normalt findes i brugervejledning eller du er velkommen til at kontakte os og vi hjælper dig gerne.

Ja. Grundet den mindskede friktion mellem sliddelene, drifter motoren ved en lavere temperatur. Det kan være meget fordelagtigt i varmere klimaer.

Ja – en RVS-behandling vil gendanne sliddelene/motoren til oprindelige tolerancer. Manglende kompression og aftagende hestekræfter opstår oftest grundet slidte cylindervægge. Det metalkeramiske lag genopbygger de slidte cylindervægge og forsegler huller og sprække overfladerne. Husk på, at en RVS-behandling er en investering, som tjener sig hurtigt hjem.

Ja – Der kan være mange grunde til øget brændstofsforbrug. Skyldes det en slidt motor, vil du efter 500 km. (det tager ca. 500 km. før behandlingen er fuldført) mærke følgerne af behandlingen i form af forbedret brændstoføkonomi. Den nedsatte friktion mellem sliddelene tillader motoren at køre mere effektivt. Det typiske resultat ligger på 5-12 % forbedret brændstoføkonomi, alt efter hvilket køretøj eller maskine du behandler.

Ja, RVS er fuld kompatibel med alle typer af olier.

Hvis det skyldes et ventilproblem, kan RVS hjælpe, men hvis transmissionen glider, fordi koblingerne indeni er slidte, kan RVS ikke hjælpe. Koblingerne har papiragtige masse overflader og RVS virker kun på metaldele. Er det derimod et mekanisk/elektrisk problem hjælper RVS ikke.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, kontakt os her:

Om vores produkter

Læs mere om vores produkter og fordelene på vores produktside.