RVS reducerer vognmands brændstofsudgifter

By 0
5647
RVS reducerer vognmands brændstofsudgifter
Lastbiler kører årligt 100.000 km, og deres største udgift er brændstof. Dertil forurener de store mængde af CO2, der er til skade for miljøet. Med RVS kan man spare på brændstofudgifterne og køre mere miljøvenligt. Dilligencen ApS har behandlet deres lastbiler med RVS, og sparer i dag store summer penge på brændstof.

Dilligencen ApS har testet RVS

Dilligencen er et transportfirma fra Odense, der har opereret siden 2002. Peder Johansen, ejer af Dilligencen, opererer i dag med 18 egne lastbiler. Efter at have behandlet hans lastbiler med RVS, oplever han et lavere støjniveau, bedre motorgang og gearskifte.

”Jeg har to Mercedes-Benz lastbiler. Da de begge havde kørt 30.000 kilometer, lavede jeg et lille forsøg, hvor jeg tilsatte RVS ved olieskift på den ene bil. Så sammenlignede jeg dieselforbruget på begge biler, og bilen med RVS i motorolien kørte nu 3,8 kilo-meter per liter diesel, mens den anden fortsatte på 3,6 kilometer per liter” fortæller Peder Johanes.

Ved at køre 0,2 km længere på literen har Peder Johansen sparet omkring 14.000 kr. ved forudsætning om at dieselprisen har været på 9,89 kr. i gennemsnit. Med 18 lastbiler kan Dilligencen ApS årligt se frem til at spare ca. 260.000 kr. på brændstofs-udgifter.

Derudover er det miljøvenligt at køre med RVS behandlede køretøjer. Da mindre brændstof giver mindre CO2 udledning, men også pga. den lave motor-temperatur, som udvikler færre giftige partikler. Ved at spare 1.462 liter per lastbil, reducerer Johan Pedersen CO2 udslippet med 3.900 kg. Samlet set giver det et CO2 reducering på 70.000 kg om året.

I korte træk kan Dilligencen ApS spare 14.000 kr. på brændstof for hver enkelt lastbil. Samtidig udleder lastbilen 3.900 kg mindre CO2, som gør det mere miljøvenligt. Læs hele artiklen på Vognmandensfagblad.

Kontakt RVS Danmark på mail@weboil.dk eller 86818143 , og få et uforpligtende tilbud.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Your Name:*

Your Website

Your Comment