Reparationer og levetid på motorer og reservedele

By 0
3250
Reparationer og levetid på motorer og reservedele

Alle kender det. Du finder på den ene eller anden måde ud af, at en eller flere maskiner er stået af. Også begynder det sure arbejde med at få udskiftet de defekte komponenter. Det er dyrt – rigtig dyrt endda. Både med arbejdsløn til teknikeren, der skal løse problemet, men bestemt også i reservedele.

Der er mange årsager til hvorfor defekter opstår, men i mekaniske kredsløb er det oftest pga. slid, hvilket er umuligt at undgå helt.

Med anvendelse af RVS kan du nemt give disse mekanismer forlænget levetid i kraft af det beskyttelseslag, der dannes på overfladen, når det kommes i smøremidlet. Friktionen mellem delene opstår naturligt og er årsagen til nedbrud i maskiner og motorer. Når du har anvendt RVS mekaniske kredsløb behandles alle dele, som smøremidlet er i kontakt med og behandlingen stopper selv, når der ikke er mere varme fra friktion. Der kan derved aldrig bliver dannet “for tykt” et RVS lag i motoren.

Tests viser, at behandlede mekanismer er funktionelle ca. 50-70 %, så lang tid som ubehandlede. Også selv om de behandlede dele er udsat for ekstreme temperaturer og andre barske omgivelser. RVS er perfekt til at give motorer, hydraulikpumper, servostyring, gearkasser og alle andre mekanismer, som smøres forlænget levetid, bedre effektivitet og ikke mindst de bedste vilkår for at tjene dig bedst muligt.

RVS gør det mulig for dig, at give din bil, lastvogn eller andet køretøj den bedste beskyttelse. Du sikrer dig selv en forøget sikkerhed i form af et mere pålidelig køretøj. Mekanikerregninger er altid dyre og vi har alle hørt om eller prøvet at få en ubehagelig overraskelse i form af en defekt motor, gearkasse, dieselpumpe, servostyring eller andet i motoren.