handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos RVS Danmark

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusive 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, prisændringer, valutaændringer, afgiftsændringer og force majeure. Der kan opnås mængderabat ved personligt tilbud.

Betaling

Vi benytter et sikkert betalingssystem med SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger og kan aldrig trække et større beløb fra din konto, end du har godkendt ved bestillingen.

Pengene bliver først trukket fra dit kort, når varen er afsendt. Der opkræves ikke betalingsgebyr for kortbetalinger.

Modtagelse af varer

Køber forpligter sig til at kontrollere og undersøge leverancen straks ved modtagelsen. Eventuelle mangler eller fejl i leverancen som konstateres efter modtagelsen, skal senest 5 dage efter levering meddeles sælger. Mangler og fejl kan ikke gøres gældende over for RVS Danmark senere end 5 dage efter sælgers levering af varen. Hvis leverancen er mangelfuld, påtager RVS Danmark sig efter eget valg enten at ombytte den mangelfulde leverance ved levering af ny fuldstændig leverance, refunderer købet for den mangelfulde leverance eller udbedre manglen. Køber forpligter sig til efter aftale med sælger, at returnere eventuelle beskadigede leverancer til sælgers lager for sælgers regning.

Reklamationsret

Såfremt sælger efter modtagelsen af en reklamationssag og/eller returvarer konstaterer, at der ikke foreligger nogen mangel eller fejl, for hvilken sælger har afhjælpnings- og/eller erstatningspligt, tager RVS Danmark forbehold for enhver omkostning og ethvert tab afholdt eller lidt af sælger som følge af reklamationen.

RVS Danmark hæfter ikke for fejl og/eller mangler der skyldes fejlagtig behandling, befordring, opbevaring eller anden forsømmelse hos andre end sælger. Sælgers ansvar omfatter kun mangler og fejl der kan henføres til normal og hensigtsmæssig opbevaring og behandling og brug af varen, i overensstemmelse med de normale og angivne retningslinier fra sælger samt offentlige myndigheder

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret på alle køb fra den dag, du modtager din vare. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du kontakte RVS Danmark, og der vil blive fremsendt en returlabel.

Vi betaler for returfragten inden for Danmark ved fortrydelse eller ombytning. Du har ansvaret for alle skader, mens varen er i din varetægt og mens den bliver transporteret til os. Ved ombytning til en anden vare medfølger ikke ny fragtseddel. Ved gentagne tilfælde af fortrydelse påhviler betaling af returfragten derfor dig som køber.

Du kan ikke benytte fortrydelsesretten, hvis tuberne er åbnet og indholdet allerede er blandet sammen.

Refundering for returnerede vare

Varer, som returneres i samme stand som ved modtagelsen, dvs. uden ridser/stød, ubrugt og inkl. alt fremsendt materiale i form af manual.

Du hæfter for en evt. forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungere på. Varer, som tydeligt er taget i brug inden returnering eller hvor væsentligt materiale mangler, vil blive individuelt vurderet for gensalgsværdien og en eventuel værdiforringelse vil blive fradraget i det beløb, som refunderes. I tvivlstilfælde, dog minimum 25%, kontakt os for en foreløbig vurdering.

Vær opmærksom på, at såfremt købsbeløbet er refunderet til MasterCard, VISA eller VISA Electron, så kan der gå op til 30 dage før pengene går ind på din konto  Ved refundering til Dankort tager det maks. 14 hverdage, før pengene går ind på din konto.

Leveringstider

Vi forventer at kunne levere dit produkt inden for 1-2 hverdage, men ved særlige omstændigheder som ferie eller at varen er udsolgt, kan der forekomme ventetid på 7-14 dage.

Brugen og forventningerne til RVS-Technology

RVS har mange fordele og de er alle tydeligt beskrevet på rvsdanmark.dk. Det er muligt for RVS at genskabe slidte motorer, men aldrig at gendanne decideret knuste, ødelagte eller på anden måde defekte dele. Er du i tvivl om hvorvidt dit problem kan afhjælpes, kontakt os da på tlf.: 9111 9242.

RVS Danmark lover aldrig en præcis besparelse på anvendelse af vores produkter, da alle motorer, køretøjer og maskiner køre/driftes under forskellige vilkår og og ved forskellige temperaturer, kan der ikke loves en præcis besparelse eller effekt af behandlingen. Det kommer an på hvilke udgangspunkt der arbejdes ud fra.

Tvistigheder

Evt. Tvistigheder afgøres ved retten i Aarhus.