Støjreduktion

By 0
3398
Støjreduktion

Støj og larm fra mekanik kan være generende for omgivelser, natur mv.

Vindmøller har gennem tidens løb været årsag til sager om naboklager pga. støj. Larmen fra gearkassen og vibrationer fra møllerne kan give søvnproblemer, stress og flere andre ubehageligheder. Undersøgelser tyder på, at fugle flytter fra områder med de store møller.

RVS er testet i gearkassen på en vindmølle nær Varde og der kunne konstateres en støjreduktion på godt 50%. Det spændende ved denne undersøgelse var, at der kun blev anvendt den halve af den ellers anbefalede mængde RVS i forhold til olievolumen. Måske støj kan mindskes yderligere ved den anbefalede mængde?

Generelt nedsættes motorstøj og vibrationer fra motorer og mekaniske kredsløb efter at være behandlet med RVS og dette er tydelig at mærke for personer, som kender deres mekanik.

En vognmand som anvender RVS kan høre på gearet, når den metalkeramiske coating er ved at være slidt af og det er ved at være tid til en ny.

Ofte er støj fra køretøjer også et tegn på, at det er ved at være slidt. RVS gendanner de slidte mekanismer og giver dem nyt liv. Støj skal bruges, som en indikator på, at der er noget galt. Kontakt RVS Danmark, hvis du er i tvivl om, hvorvidt RVS kan afhjælpe dit problem. RVS kan gendanne motorer, pumper og andre maskiner, der har effekttab helt ned til 50 %. Er der allerede knuste dele, kan RVS ikke afhjælpe problemet.